Potřebujete poradit? Volejte +420 724 325 894
Produkty měsíce Květen

Vyzkoušejte výbornou českou zvěřinu

Zvěřina je nejen chutná, ale také velmi výživná. Oproti běžnému masu obsahuje vyšší množství bílkovin a minerálních látek. Divoká zvěř je neustále v pohybu. Maso tak obsahuje minimum tuku, proto je i lehce stravitelné a vhodné jako dietní jídlo. Na chuti poznáte i bylinky a rostliny, kterými se zvěř živí. Maso krásně provoní a dodají mu nezaměnitelnou chuť.

Vybrali jsme pro Vás výborné kousky jeleního a kančího masa. Tak neváhejte a ochutnejte zvěřinu!

Jelení maso určitě stojí za ochutnání. Není moc tučné a lehce se tráví. Najdete v něm také hodně bílkovin, vitamíny či draslík a železo. Typické aroma vše završuje.
Cítíte vůni lesa a jehličí? Domovem divočáků je volná příroda. Jejich maso je tučnější, má jemnou chuť. Co pro změnu dnes tedy pořídit kus kančího?
Nově vám maso i namarinujeme! Ušetřete si práci a pochutnejte si.

Button 

Jak si maso správně namarinovat? To se můžete dozvědět od garanta SelaVita Academy Mirka Grusze

Odkud naše zvěřina pochází? 

Naše zvěřina je převážně z lesů severních Čech (Jizerské hory, Krkonoše a podhůří Lužických hor). Zpracována ve vlastním zpracovatelském závodu. Maso prochází trojitou veterinární kontrolou, která v každé fázi zabezpečuje perfektní a bezpečnou kvalitu zvěřinového masa na váš stůl.

Jakou zvolit úpravu zvěřiny? 

Zvěřina je vhodná nejen na pečení, ale výborná je i na grilu. Přečtěte si náš článek, jak grilovat zvěřinu. Není se čeho obávat a výsledek je fantastický.

Vyzkoušejte některý z našich prověřených receptů