Potřebujete poradit? Volejte +420 724 325 894
299 Kč s DPH
Přidat do košíku
Tento produkt je vhodný na:
Steaky
Burgery
Smažení
Pečení
Vaření
Grilování
Dušení
Uzení
Bezlepkové

Telecí ossobuco

Ossobuco

NEBOJTE SE ITALŠTINY
Cizokrajný název snadno rozklíčujeme. Je z italštiny a v základu nám říká, že jde o kližku na kosti. Tento sval se řeže včetně kosti na jednotlivé plátky. Jak to vypadá na pohled? Je to kus masa, kde uprostřed vidíme morkovou kost, která při vaření či dušení skvěle napomáhá k dochucení a lehkému zahuštění omáčky. (více)

Původ: Nizozemsko
Velikost kusu: 1,6 Kg
Dostupnost: Skladem
Trvanlivost: 10 dnů
Skladování: 0 - 4 °C
Doprava: Rozvážíme v chladícím boxu po celé ČR, cena dopravy zde
Chlazené
Vyberte množstvi
Celé balení
Jak si přejete naporcovat?
Krájené
V celku
299 Kč
/ 1 kg
Cena je uvedena s DPH
Přidat do košíku
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem.
Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.

Italská klasika

Ossobuco má svůj původ v Lombardii, tedy na severu Itálie. Je to záležitost, kterou na jídelníčcích na Apeninském poloostrově najdete velmi často. A nejen přátelé z Milána by ji určitě rozhodně doporučili. Plátky kližky jsou přeseknuté přes morkovou kost. Odtud ostatně název. „Osso" je kost a „buco" díra. Tradičně se chystá tak, že se dusí se zeleninou, vývarem a bílým vínem. K tomu patří rizoto a o pochutnání je postaráno. Kdysi dávno se dělávalo ossobuco bez rajčat. Současné varianty jsou často ty, které rajčátka zahrnují. Vyzkoušet můžete obě. Která je podle vás lepší?

Recept
Lákavá nabídka Vybrat si můžete maso z naší české farmy, jihoamerické steaky, uzeniny či další pochoutky.
Rozumné ceny Nabízíme kvalitu, která potěší i vaše peněženky. 
Skuteční fachmani Máme zkušenosti ze světa. A to nejen na papíře. Maso je pro nás srdeční záležitost.
Bezpečná doprava Přijedou k vám naše auta nebo vozy partnerů. Přeprava nijak neovlivní kvalitu masa.