Potřebujete poradit? Volejte +420 724 325 894
Zobrazit další články
1. 8. 2017

Pořádný flák svíčkové - co s ním?

Rady a tipy

Máme pro vás nové video a tentokrát v něm hraje hlavní roli neskutečně nádherný kus hovězí svíčkové. Člověk si prostě musí pomyslet: "Wow." Pak vás nicméně čeká úkol zodpovědně s ním naložit. A aby se vše vydařilo, podstatné je už to, jak maso naporcujete....

Zajímalo nás, jak se s něčím takovým popere přední chef a garant naší SelaVita Academy Mirek Grusz.

A venku je tak nové video, ve kterém se můžete podévat, jak na to jde. Vypadá to, že si celý proces pěkně užívá.

Výsledkem je maso nakrájené na steaky, řezy, tatarák i guláš.

Video je v naší SelaVita Academy.

A až se na něj podíváte, řekněte nám, jak to děláte vy. Těšíme se!