Potřebujete poradit? Volejte +420 724 325 894
Produkty měsíce Květen

Argentinské hovězí - ochutnejte to nejlepší z Jižní Ameriky

Argentina patří mezi velmoci v chovu dobytka a jejich zkušenosti jsou na tom mase opravdu znát. Maso zraje ve vakuu až 4 měsíce, takže ho od nás dostanete připravené na ten nejlepší kulinářský zážitek.

Máme pro vás vybrané ty nejoblíbenější druhy masa. Tohle si vážně vychutnáte.

Tyhle parádní kousky jsme vybrali jen pro vás

Jak hovězí maso zraje?

Při koupi hovězího masa se rozhodně nezapomeňte ujistit, jak dlouho zrálo. Zrání masa má totiž velký vliv na jeho výslednou chuť.

Hovězí maso zraje při teplotách kolem nuly a opravdová hovězí chuť se vyvine asi po 14 dnech. Nejlepší bývá obvykle s blížícím se koncem expirační doby. V případě masa z Argentiny je to 3-4 měsíce intenzivního zrání a k vám se tedy dostává maso už vyzralé a připravené na kulinářský zážitek.

Dáváte přednost českému chovu?

Nemusíte až do Argentiny. Vyberte si z farmářského hovězího z naší vlastní farmy.